4 comentarii la “Silviu Prigoana-Criza economica

  1. Cred că ne va fi din ce în ce mai greu să supravieţuim. Oricum, dacă încercăm să ne ridicăm, măcar un pic, fac guvernanţii ceva şi ne dau la gioale. Cam asta facem de douăzeci de ani, ne dăm la gioale singuri. Gânduri bune!

    • Observatia mea este caci ne considerem Romani toti cei din Romania si din afara din tara.Noi Romani nu am cunoscut istoria sa, Traca de mii de ani de zile.Am stiut dela scoala de Daci si Decebal, de regele Burebista, foarte scurta istorie, pe timpul lui Che.Sint somitati Romane cu studi inalte care cunosc cu adevarat istoria,dar nimeni nui baga inseamna.Exista o amnezie voluntara in Romania de sute de ani de zile si minoritatile educate nu au posibilitatea sa transmita informatiile necesare unei majoritati, dezbinate de puterea politica.Regi preoti si ceilalti au strins informatile si nu au avut interes sa le transmita populatiei sale.Romania este formata din mai multe populati diferite care au interese diferite si cind ajung la putere se ocupa de problemele sale personale inainte de a face ceva inportant pentru tara sa..Repet caci Romania nu se poate dezvolta asa cum este la ora actuala din cauza contrazictilor milenare din aceste populati formate,moldoveni ,munteni,etc.Ar trebuie sa se reformeze statul ca in Elvetia si sa aiba canonale, fiecare sa-si conduca la iel acasa si sa fie o federatie care decide la nivel national.In rest este apa de ploie si nimic nu se va rezolva caci fiecare trage pentru familia sa.Che si-a pus in Craiova industria de avioane,industria de trenuri,etc.Cum se spune in Romaneste fiecare cu brinza lui ,asa cum o face o avea,inpreuna toti Romani,Traci,Daci,Moldoveni nu a functionat decit la nevoie in razboie, aliante si nimic alceva.Nu va fi deloc nimic ca la Greci brinza de oaie caci cu niste hoti Greci care sint afaceristi mafioti nu se poate sa cladeasca o tara normala.Au furat in istoria sa prin razboaie tot timpul si la munca mai putin,actiune reactiune,este normal sa culegi ceia ce ai pus sa creasca.

    • Romanul a resistat si supravetuit de mii de ani de zile inpotriva celor mai mari natiuni.La ora actuala are dificultati de a se uni si consolida pe plan politic, financiar ect.Romanul in timp va reusi si va construi viitorul sau in sinul Europei.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s