Adevărul unde îl găsim ?

 Indentitatea Geto-Daca-Traca cioplita in piatra.

Omenirea evoluează,stagnează,regresează în timp și spațiul său unde trăiește, din motive de confruntare doctrinală între triburile înconjurătoare.

Diverse simboluri religioase, incluzând (pe primul rând)

Creştin,IudaicHindusBaha’i,

(pe al dolilea rând)

 IslamicTribalTaoistShinto

(pe al treilea rând)

 BuddhistSikhist,HindusJainist,

 (pe al patrulea rând)

AyyavalistTripla ZeiţăCrucea malteză, Pre-creştin slavonic

Principiile respectului

Oamenii te vor urma fie dacă te respectă, fie dacă le este teamă de tine. A crea teamă nu este o soluție efectivă şi pe termen îndelungat pentru a deține controlul şi nici nu este de dorit în multe contexte sociale. Astfel,ne rămâne noțiunea de respect. Suntem prin urmare confruntați cu o provocare, aceea de a demonstra respect celorlalți, respectul fiind o emoție cu doua sensuri. După ce ai arătat altora respect, aceștia se vor simți mult mai relaxați în a fi la rându-le respectuoși cu tine. Aşa cum îți poți imagina, tehnicile raportului folosite pentru a transmite respect, se constituie în doua principii importante, de care este bine să ținem seama. Primul dintre aceste se referă la faptul că, pentru a obține raportul, va fi nevoie să iei contact, temporar, cu starea mentală a celeilalte persoane. Aceasta înseamnă că va trebui, de fapt, să fii respectuos, în caz contrar, limbajul tău non-verbal va comunica faptul că nu ești prezent, că te afli la extrema cealaltă. Oamenii care nu-i respectă pe cei din jurul lor pot obține multe, într-un timp scurt, apoi însă, exista tendință de a se confrunta cu repercursiuni pe termen mediu şi lung. 
În al doilea rând, conceptul de „respect” nu se referă la faptul că tu dorești să trăiești același stil de viață cu cel al oamenilor pe care-i întâlnești. Principiul respectului nu înseamnă nici măcar să le aprobi comportamentul. Pur şi simplu înseamnă că la un anumit nivel accepți ca cealaltă persoană este o altă ființă umana şi că tu ești doritor să pătrunzi în lumea acelorași experiențe, chiar dacă doar pentru câteva clipe.
Civilizația Geto-Dacă-Tracă în Europa exista înainte cu sute de ani de zile a Imperiului Roman care sa extins ca putere între 300-200 A.D. în nordul Africii ocupând militar după 150 de ani de război, cea mai mare civilizație Feniciană bazată la Carthage,Tunisia actuală. 
Imperiul Roman cucerește Dacia în anul 106. Aurul,argintul,etc..a fost transferat la Roma pentru împodobirea Cezarului.
Harta Europei în anul 200

Distrugerea Daciei ca stat,putere politică,religioasă,economică a durat mai mult de 150 de ani.Acest genocid premeditat a distrus Dacia până în zilele noastre, nu se mai vorbeşte despre Dacia ca un stat,mai degrabă o provincie Română, declarată de un rege german.

Razboiul legiunelor romane cu popoarele Trace

Unitatea sfinta in fata dusmanilor.Mindriea Dacilor glorificata de invingatori.Decebalus_king_of_the_dacians__by_CatabuDecebal Decebal01

03 02

Imperiul Roman iau bătaie și pierde teritoriul Dacic în anul 271 A.D. Harta Europei în anul 300 În anul 2018 ,România încă nu este întregită, nu are teritoriile sale din anul 1918,care au fost furate,de vecini noștri, venetici,veniți ca să omoare,să fure teritoriile străbunilor noștri.Dacia și celelalte triburi băștinașe,au fost populate de mii și  zeci de mii de ani, acolo unde se vorbeşte aceiași limbă,limba lui Eminescu.

Judetul_Hunedoara_3D_map

Religia Creștină,a fost un dezastru naţional, a fost introdusă,de invadatori, pentru a distruge unitatea națională, Treptat, în timp, pe teritoriile străbune,straițele negre,s-au infiltrat pașnic,cu idea de a  elimina credința lui Zamolxe și ceilalţi zei care au fost simbolul nemuriri. Creștinismul oriental cu un Dumnezeu Jidov, fiind o religie de genocidari,ucigași,una sălbatică,barbară, care ucide și nu iubeşte viaţa,milioane de morţi din cauza acestor straițe negre orientale.Sunt veniți să fure,omoare,să sperie,lumea credulă,să ceară mită și ciubuc, de la o populație dezorientată mental, de această doctrină cotropitoare. Straițele negre orientale,cu un Dumnezeu Jidov, pervers, făcând totdeauna alianţă cu dictatori milenari, până în zilele noaste.

Isus prin Jerusalem

Care este definiția dogmei?

Dogma este o credință religioasa, pe baza de convingere și nu pe fapte științifice. Universul nu se bazează pe materie, este bazat pe energie. 

Credință sălbatică adusă din Orientul genocidar, sub lozinca, Dumnezeul Jidov iubeşte,ocrotește,cu sabia şi sulița sfântă, de ce oare pregătită să te omoare…din iubire prea mare ?

Exterminarea gândirii umane de sălbatici creștini, îndoctrinați într-o gândire unică pe pământ.

Creștinismul a exterminat toate religiile milenare, au obligat cu moartea pe toți ca să devina credincioși supuși lui Isus Cristos,un Jidov.După exterminarea totală,Jidovul Isus a devenit dumnezeul cel mare,eliminând pe dumnezeul adevărat creator,iubitor de viață. Dumnezeul Jidov rămânând singur la putere sa decidă cum se gândește în aceasta lume perversă cu Popi majoritari criminali, homosexuali care au exterminat în evul mediu peste 4 milioane de femei,copii,oameni nevinovați acuzați de vrăjitorii,eratici pentru căci salvau vieți omenești.Popi au păcalit cu crucea păgână de la Egipteni omenirea, a distrus lumea întreagă de pe pământ şi distruge în continuare creierul uman, a celor bolnavi mintali, furându i sufletul său.

Great_Schism_1054_with_former_bordersViziune sălbatică Romană introdusă în Europa cu scopul de distrugere a mintalul omenesc.


Îndoctrinare mintală forțată,ca să crezi ce ei doresc ca tu să crezi pentru  subjugare emoțională prin frică de moarte,pedeapsă,etc…,credincioși lipsiți de înțelegere, repere intelectuale,  au creat o populație de populiști  foarte bogată care au acaparat instituțiile de conducere.Interzicerea educației a maselor populare de la înființarea doctrinei creștine a condus la o tragedie mondială,unde minoritatea religioasă,regală a folosit interesele lor unice personale, cu un scop unic de subjugarea totală a populaților din lumea întreagă.

Vă întrebați de ce oare un Dumnezeu unic creat de mii şi mii de ani,venit de la Sumerieni,Babilonieni,adus de triburile lui Abraham în Orient au omorât și omoară de mii şi mii de ani ? De ce  Dumnezeul lor era foarte iubitor de viață ? Dumnezeul lor a invadat toată Europa exterminând tot ce era ca credință ancestrală, veche multi milenară, sub pretext de primitivism,sălbăticie tribală fără Dumnezeu. De ce oare niște minorități extremiste se folosește de populația sa, forțând să comită crime în numele lui Dumnezeu Jidov ? Marele Constantin în 325  sa declarat singur, Rege şi Dumnezeu, obligând cu sabia în mână ca toţi popi,slujitori săi, din regatul  său,să semneze tratatul său de la Nice, ca un adevăr absolut,omorând toţi ceilalţi care nu au acceptat şi ceilalţi care nu acceptau această dictatură.


Asta este iubirea venită de la Dumnezeul Jidov ?
Istorie Adevarată -Mircea Dogaru- Ortodoxie si Catolicism

Istoria Biserici Ortodoxe Române

Istoria Bisericii Romanilor din Dacia Trăiană


 

Cartografia originală a mormântului, familiei CristosAphrodita e mult mai placut sa-o privesti decit o cruce cu morti si cuie in maini si picioare,este mai sanatos mental pentru oameni mai civilizati !

Lista Zeilor care au fost interzişi

 


Avraam,Abraham şi legea sa divină

Famila de singe a lui Isus Cristos (YahShua)

Arborele Geanologic de la Abraham până la Yahshua-Gospel Mattew


Realitatea religioasă adusă de Dumnezeul Jidov,genocid,dictatură,moarte,clasă politică coruptă,subjugare mintală,sărăcie,educație primitivă,economie deficitară,etc..Îți doreşte binele ca să fii slugă pe vecie !!!


Luna și enigmele sale !!


Luna este misterioasă,trebuie observată cu mare atenție, ca să poți să o descoperi,la suprafața ei, misterele sale.
003LunaLuna 008Un Obiect Zburător Neidentificat fotografiat în orașul Edmonton anul 2014 şi mărit pentru a fi observat în detaliu.

Apollo fotografiat în Studiourile Magicienilor surealişti, creatori de adevăruri false.

Radiațiile solare pe lună,în spațiul apropiat de soare, distruge ființa umană, asurzindu ca pe o găina în cuptor,de unde studiourile magice pentru o lume păcalită şi prostită ca pe vremurile profetice.La ora actuală nici nu se mai vorbește despre lună cucerire spatială cu cosmonauți, steaguri .Deștepții care doresc sa facă propaganda de avansare tehnologică din ani 60, unde nu aveau nimic ca tehnologie avansata decât câțiva milimetri de tablă zincată nu au avansat tehnologia.La ora actuala în anul 2015 încă nu se poate călători cu cosmonauți, oameni în spațiu,să amerizeze pe Martie pe lună deoarece radiația solară distruge, omoară viața umană, o frige,pârjolește tot ce este în apropiere sa de radiație, omoară tot ce este biologic,electronic,etc, dacă nu deține protecția necesara, cel putin 2 metri grosime de plumb,sau tehnologie avansată cu o izolație specială.Aşa căci va dura foarte mult timp până când se vor trimite cosmonauți pe lună în condiţi de maximă securitate.

Rămăşiţele cosmonautului Vladimir Komarov

Rămășirile unui cosmonaut Rus.

Nu se poate să se fotografieze direct în fața soarelui niciodată, deoarece razele solare distruge claritatea imaginei, nu se poate vedea obiectul spațial în detalii cu o claritate uluitoare pe care o vedem din pozele transmise oficial,reflectoare luminoase din studioul amenajat pentru acest măreț eveniment a făcut ca totul să fie perfect,uimind o lume întreagă. Cum  poate să fie fotografiat pe lună modulul lunar din tablă zincată,cosmonauți îmbrăcați cu câteva foi de aluminu ca izolație termică pe timp de zi la 150 de grade celsius şi pe timp de noapte la minus 180 de grade.Este imposibil,este ficțiune,nu se poate desfășura pe lună o activitate normală chiar acum în anul 2015 cu cosmonauți veseli şi glumeți,este o aberație care rămâne o înjosnicire a ființei umane care gândește stiinţific.

http://www.panoramas.dk/moon/mission-apollo.html

Domina sa Armstrong sa prăbușit cu un prototip în timpul antrenamentelor sale care trebuia să amerizeze pe lună în următoarele săptămâni. Puteți să vă imaginați situația sa în care se afla şi a celor care trebuia sa plece în spațiu cu o jucărie care nu a funcționat niciodată.

https://www.youtube.com/watch?v=xJa4yQ0AIbUAfacerile de dominație politică Internațională

Un expert Rus specialist în energia tremo-nucleară care a fost șef de departament în expertizele nucleare de pe timpul URSS ului, domnul Dimitri Khalezov, a scris un roman.Televiziunea Engleză l-au invitat să-şi expună teoria sa în demolarea WTC din New-York bombe atomice de calibru mic. 150 Kilo Tone sub pământ pentru prăbușirea edificiilor în golul format de 100 M diametru la 77 M sub WTC. Domnia sa şi ceilalți specialist Ruși au fost informați din ani 1990 de către agențiile de informație Rusă şi celelalte agenții americane care prevedeau folosirea atomica sub pământ ca instrument de demoliție. Specialiști Ruşi aveau informații de la americani şi vice versa în tot timpul ce se petrecea pe teritoriul lor ca explozii mici nucleare, deoarece au semnat un tratat de non proliferare nucleară mai mare de 150 KT. Domnul Dimitri Khalezov este convins căci numai o energie nucleara subterană putea sa transforme structura metalica groasa în forma de poligon de 12,70 cm, structura enorma şi înaltă de 400 M din WTC Nr.1,2 si cealaltă clădire WTC Nr.7  care s-au dezintegrat în praf şi pulbere.Se presupune căci în Pentagon a fost lansată o raketă Rusă Granit de la 200-300 Km distantă care era tremo-nucleară de 500 KT. Raketă ultra modernă cu numele Granit, care ar fi fost furată, se presupune de la submarinul Kursk.Submarinul deţinea 22 de rakete din care citeva au fost clasate periculoase de o comise de anketă militara Rusă şi ca atare distruse.Raketele fiind distruse integral  si unele se presupune căci au fost făcute sa dispară voluntar fără adreasă.Să nu uitam Kursk a fost mândria poporului Rus si a guvernului său care se mândrea caci deține un submarin de prima clasă, modern pentru secolul 21 invincibil.Armata Rusă a suspectat pe americani  căci au fost implicaţi în acest accident,deoarece aveau doua submarine dintre care unul a fost  trimis de urgenta în Finlanda sa fie reparat după cîteva zile de la acest accident.Clinton a plătit 10 miliarde de dolari de despăgubire in secret pentru a face pace cu Ruşii, să se uite de acest eveniment care a fost aproape de un război nuclear intre cele doua superputeri.

 

O raketă sofisticată de atac de port avioane Rusă din titaniu,cu numele Granit,străpunge!

Avioane care dispar intrând în bare de oțel călit fără să își lase urmă,este avionul fantomă,o iluzie perfectă pentru oameni care nu cunosc fizica.Publicitate

16 comentarii la “Adevărul unde îl găsim ?

 1. 1 Decembrie! La mulţi ani România! La mulţi ani tuturor românilor!
  PS Nu văd cum se poate aduce o discuţie despre credinţă în zona argumentelor logicii umane. Crezi sau nu crezi, trebuie să ai un punct de reper, nu trebuie să demonstrezi nimănui de ce păstrezi sau te îndepărtezi de credinţa strămoşilor tăi. Ce fac oamenii în numele credinţei sau în absenţa ei este o altă discuţie :)

  • Religia a fost creata de oameni pentru a explica si domina corpul sau, emotional si fizic.Dogma sau dictatura acestor religii a creat un centru de control mental in fiecare satut,orasel,oras pentru interesele celor care dicteaza:Preasfintul parinte,domnia sa regele,tovarasul Ceausescu,domnul presedinte.Religia este o dogma genocidara care a adus numai razboie si nenorociri,fortind populatia sa sa omoare si sa creada,in genunchi la niste obiecte pictate si lemne care sint facute de niste artisti surealisti.Credinta a fost inpusa cu moartea si cei care sint needucati, aveti nevoie sa studiati cum a fost introdusa aceasta credinta in populatiile mondiale.Daca credeti caci Isus a zburat din mormint in pielea goala si sa dus prin cer la minus 200 de grade aveti o problema mentala si trebuie sa va faceti o priza da constiinta despre ce este un adevar stiintific si unul imaginar degenerativ.Eu sint credincios in Dumnezeu care nu are smecheri prin biserici sau case particulare cerind bani ruginduse la niste saraci mentali sa fie ajutati.Aceste secte religioase au ca obiectiv distrugerea credintei si inbogatirea lor personala in numele unor persoane salbatice care au trait in urma cu mii de ani de zile in Orient.Biserica a distrus tot ce nu sa supus fara mila, omorind sute de milioane de persoane in numele lui Isus,fiul devenind dumnezeu cel prea puternic si dornic sa extermine tot ce a fost mai frumos in aceasta lume.Cei care cred in adevaratul Dumnezeu,se roaga singur la iel acasa,afara in natura unde se simpte caci doreste sa fie in comunicatie cu Dumnezeu.Ceilalti care detin carti si reviste ruginduse sint niste miei de altar pentru niste infometati de bani si averi care tortureaza mental niste persoane dezichilibrate mental.Stramosi nostri au crezut in Zalmoxe unde se faceau citeva jertfe umane anuale pentru binele intregi populati.La ora actuala pe timp de pace relativ in numele lui Isus se omoara cu sutele de mii si trebue sa intalegem caci acest fenomen a distrus sufletul omenesc care a fost furat de niste calai dereglati mental care vor sta pina la ultima picatura de singe.Sintem in era de tranzictie Galactica unde informatiile sint uluitoare prin itermediul radioului,televiziunei,cartilor,revistelor,internetului creinduse multe credinte si manipulari care vor fi zdruncinate de adevarul adevarat fortind sa se vada realitatea si omenirea sa aleaga ceia ce crede caci este mai bine pentru viata sa scurta.Noile generati umane vor devenii mult mai informati si dornici sa intaleaga fenomenele naturale si cele surnaturale pentru a face o deosebire si sa intaleaga aceasta manipulatie omeneasca care sa autodistrus prin metode de autosugestie negativa.Asa caci fiecare i-si alege campul sau si sa traiasca in felul sau de gindire si sa se exprime public cum crede fara nici o sugestie de manipulare.

 2. Am găsit manualul de hipnoză. Cred că este la fel de util ca şi cel al lui Bernard Raquin, poate chiar mai explicit. Acum, cel mai important lucru este cum folosim toate aceste ,,puteri” cu care ne-am născut. Pentru că, în orice domeniu există dualitatea bine-rău.
  Români care au studiat hipnoza: Irina Holdevici, Ilie P. Vasilescu.

  • Natura Umana este destinata sa avanseze mental si sa traiasca in conditile de dinitate umana.Minoritatea extremista din toate populatiile de pe pamint au detinut puterea politica,mentala,ecomica,religioasa,etc.
   fortind majoritatea sa se supuna.Religiosi au detinut puterea si secretele Hipnozei, mii de ani de zile pe care au folosito in scopul negativ de a domina mentalul omenesc prin teama si teroare.Prin aceste mijloace ” Autosugestie,Hipnoza,Autohipnoza”,omenirea trebuie sa se reabiliteze de aceste dezordini emotionale,dezfuncti mentale create si inplantate in creierul nostru de catre familia noastra,prieteni,vecini,preoti,etc.In perioada de dezvoltare mentala si fizica in acel timp cind ieram mici,de citeva luni de zile de la nastere,am fost supusi unui stres enorm, emotional si fizic,inregistrind aceste vibrati in creierul ” Limbic ” care decide mai tirziu de comportamentul nostru la aceste dezordini emotionale,mentale.Ca atare otrava varsata intr-un corp omenesc de un sarpe este combatuta cu otrava de doctori care au misiunea de a salva persoana afectata.
   Sintem in pragul intrari in”Era Constientizari” si avem obligatia sa informam pe cei care doresc, mijloacele de
   progres spre o viata normala in pace intre toate popoarele Europide si celelalte care au nevoie de noi.sa se pacifieze si sa traiasca in pace.

 3. Sunt foarte multe mistere în jurul nostru. Şi am senzaţia că despre unele nici nu vom afla vreodată ceva. Tocmai de aceea le despicăm în tot felul de aşchii pe cele despre care avem cunoştinţă.
  O seară liniştită!

  • Biserica predica caci detine adevarul si doresc sa fie dovedita prin discuti normale si stiintifice.Dictatura mentala si fizica este la sfirsitul ei in Europa si a inceput si in Africa de nord sa se ia masuri de schimbari si de constiintizare a populatiilor sale.Cea mai mare distrugere mentala pe o perioada de 1500 de ani de zile este demascata si o minoritate intelectuala se bate sa fie demascata.Milioane de Romani sint distrusi emotional cu frica de de moarte si pedeapsa spirituala.In Romania avem 18ooo biserici cu 17000 preoti si cu o avere de peste 3 miliarde de euro.In Romania sint numai 400 spitale care nu mai au buget si devin insalubre avind medici prost platiti.Preotul cind e bolnav se roaga la dumnezeu dar pleaca la urgenta se se vindece caci numai doctori il pot salva.Atunci unde este morala Romaneasca ? sa donat 800 milioane de euro in ultimi 20 de ani la biserici pentru a fi votati domni de la guvern.Se moare pe drumuri deoarece Romani nu au bani sa se duca sa aibe o consultatie medicala si bani pentru medicamente.

   • Publicat de costelusangel în categoria umanitar miercuri, 30 noiembrie 2011, 15:43 | Vizualizări: 691

    Scrisoare deschisa adresata de Pavel Corut domnului Daniel Ciubotea, seful bisericii ortodoxe romane

    Stimate domnule Daniel Ciubotea,
    Nu folosesc in scrisoarea mea rangurile de patriarh sau preafericit, deoarece ma adresez omului Daniel Ciubotea, asa cum il cunosc: inteligent, cult, framantat de responsabilitatile unei functii aflata in contradictie cu propria constiinta de personalitate complexa si evoluata, din acest secol luminos. Sunteti primul om din aceasta tara care poate clarifica gravele contradictii din mintile a milioane de adepti judeo-crestini si va rog sa o faceti. In acest scop, va rog sa folositi un post de televiziune, cu un anunt prealabil care sa concentreze atentia celor interesati, pentru a raspunde urmatoarelor intrebari din sfera dumneavoastra de activitate:

    1. Dumnezeu este autorul gravelor infractiuni descrise in Biblia aprobata de sinodul BOR, cum ar fi pruncucidere, genocid, instigare la fratricid si paricid, instigare la inselaciune si furt, protejarea unor incestuosi, proxeneti si perversi, doritori de sacrificii umane etc? Chiar si cel mai putin cult om din tara crede ca Dumnezeu poseda cele mai nobile insusiri de personalitate, cum ar fi creativitatea, atotcunoasterea, moralitatea desavarsita, non-violenta etc. Cum sa intelegem noi, oameni simpli, modelul abominabil de Dumnezeu pe care ni-l oferiti prin Biblie, mai ales prin Vechiul Testament? Sa ne comportam la fel de infractional?Nu putem, deoarece suntem oameni civilizati, creatori si morali. Ce cred copii nostri, carora le bagati religia cu de-a sila in cap, despre acest model? Nu cumva, prin punerea faptelor abominabile din Biblie in sarcina lui Dumnezeu, savarsiti o grava blasfemie?Nu cumva, in textul original al Bibliei, nu era vorba de Dumnezeul nostru perfect, ci de niste abominabili zei ai salbaticilor israeliti, cum ar fi Sabaot, Iahve, Adonai, Eli, Elohim? Daca raspunsul este afirmativ, cum va permiteti sa savarsiti o blasfemie atat de cumplita si sa faceti partasi la ea naivii religiosi care va cred slujitorul Domnului?

    2.Stiintele au demonstrat ca molecula noastra de Univers, veche de circa 13.5 miliarde de ani, contine cateva sute de miliarde de galaxii aflate in expansiune prin spatiul universal. Galaxia noastra, Calea Lactee, are un diametru de 100.000 de ani lumina, astfel ca sistemul nostru solar, cu un diametru de 13.5 miliarde de kilometri, pare un bob de orez situat intr-un brat interior al ei, in vecinatatea stelei Betelgeusa, din constelatia Orion. In aceste conditii, cum putea Dumnezeul Universului cobori pe un fir de praf numit Terra, sa devina mai mic decat un microb, pentru a crea cele expuse in Biblie? Nu cumva Dumnezeu este mult mai mult mai grandios decat maruntii zei elohim si Sabaot imaginati de anticii israeliti? Daca zona noastra de Univers are 13.6 miliarde de ani, Soarele nostru 4.5 miliarde de ani si Pamantul, 4.4 miliarde de ani, cum va explicati ca Biblia, pretins inspirata divin, afirma ca geneza universala a avut loc in anul 3760 i.e.n.? La acea data, pe teritoriul tarii noastre existau comunitati de europizi, egiptenii aveau doua regate, sumerienii si pelasgii scriau etc. Care este adevarul despre geneza universala, cel din Biblie sau cel descoperit de stiinte?

    3. Conform evangheliilor canonice, aprobate de institutia pe care o conduceti, judeul Jeshua, zeificat ulterior sub numele de Isus Christos, credea in zeii abominabili din Vechiul Testament si in miturile infirmate de stiinte din acest text. Conform Talmudului, a fost procreat de o jidoaavca, Miriam, inainte de casatorie, din relatii sexuale cu soldatul roman Pandera. Nici o sursa istorica serioasa nu-l mentioneaza pe Jeshua. Cum poate un individ semisalbatic, inchinator la zeii abominabili din Vechiul Testament, total necunoscator cu privire la modul de aparitie si functionare a sistemului nostru universal, sa fie declarat fiul lui Dumnezeu, ba chiar si Dumnezeu? De cand un soldat roman, Pandera, a ajuns Sfantul Duh? Putea Sfantul Duh sa coboare din plan divin, sa fecundeze o jidovcuta semisalbatica, in contra propriei porunci precizata in Biblie si in apocriful lui Enoh? De ce timp de 325 de ani, pana la conciliul de la Nikeia, Jeshua a fost considerat numai un reformator religios, apoi a fost declarat fiul lui Dumnezeu si parte din Divinitatea vazuta, in mod monstruos si irational ca „sfanta treime”? Nu cumva imparatul Constantin a amenintat episcopii cu moartea de la acest conciliu, sa voteze aceasta blasfemie? De altfel Jeshua a afirmat mereu ca este fiu de om si-l numea tata pe unul din zeii salbatici israeliti, Eli. Conform evangheliilor canonizate, Jeshua a intrebat simplu, omeneste, plin de disperare Eli, Eli, de ce m-ai parasit? Credeti ca un fiu al lui Dumnezeu ar fi trait ca un salbatic, s-ar fi lasat torturat si ar fi invocat ajutorul unui zeu tribal israelit?

    4. Conform Evangheliei dupa Matei, Miriam a avut sapte copii: Jeshua, Icob, Iosif, Iuda, Simon, Melha si Esa. Cum se face ca la conciliul de la Efes, Miriam a fost declarata Fecioara si Maica Domnului? Aveau salbaticii episcopi competenta de a face o astfel de declaratie ori au savarsit o blasfemie? O femeie care a nascut sapte prunci poate fi fecioara?

    5. Toti oamenii de stiinta care au civilizat Umanitatea au facut minuni palpabile, care demonstreaza ca au fost soli divini, trimisi sa ne lumineze mintile si sa ne modeleze moral personalitatile. Numai in ultimii 200 de ani, dupa ce teroarea judeo-crestina a mai slabit, acesti soli divini ne-au oferit minuni cum ar fi energia electrica, telefonul, radioul, becul electric, televizorul, avionul, elicopterul, motorul cu explozie, racheta spatiala, statia orbitala etc. Dumneavoastra cum probati pretentia de slujitori ai lui Dumnezeu? Aveti vreo legitimatie semnata de insusi Atotputernicul? Ati facu vreo minune? In caz afirmativ, aratati ce minuni ati savarsit! Sugestionarea si conditionarea psihica a naivilor religiosi nu este o minune, ci o actiune negativa, care poate duce la alienare, deoarece preotii nu cunosc psihicul uman.

    6. Daca Jeshua zis si Isus Christos a fost fiul lui Dumnezeu, de ce promisiunea lui de a cobori imparatia cerurilor pe Pamant, in timpul vietii apostolilor, nu s-a confirmat? De ce secta religioasa notri, din care a derivat judeo-crestinismul, s-a divizat in 15-20 de culte si secte care s-au confruntat si se confrunta violent? De ce Isus Christos n-a oprit crestinii sa se dezbine si sa lupte intre ei? De ce Isus Christos a permis ca, in numele sau, sa fie ucisi circa un miliard de pamanteni? Isus Christos a fost fiul lui Dumnezeu sau un mistic judeu semisalbatic, asa cum erau toti oamenii din urma cu 2000 de ani?

    7. Jeshua a recomndat adeptilor sai sa nu se inchine in public, ca fariseii, ci in cea mai linistita camera din casa lor. Primul martir al crestinatatii, sfantul Stefan, a fost lapidat de farisei pentru ca le-a strigat un adevar de necontestat Cel Atotputernic nu incape in constructie facuta de mana omeneasca. Daca fondatorii religiei judeo-crestine v-au spus clar sa nu faceti lacase de cult, de ce cheltuiti banii populatiei pe constructii faraonice? De ce puneti naivii sa se inchine la intalnirea unor biserici? De ce va incalcati propriile dogme?

    8. Fondatorul religiei dumneavoastra, Jeshua, v-a recomndat sa nu adunati averi pe Pamant, ci in ceruri. De ce incalcati aceasta porunca, spoliind populatia in mod direct, prin taxe religioase si indirect, cu ajutorul statului ai carui lideri i-ati corupt la acest gest incorect? Ce avere poseda BOR in prezent si din ce surse a strans-o? Cate miliarde de euro a primit BOR de la statul roman, prin retrocedari, donatii, subventii si ajutoare salariale? Ce faceti cu aceste averi dumneavoastra, „slujitorii Domnului Isus Christos”? De ce luati taxe si de la oameni care nu va imbratiseaza ideile, folosind forta coercitiva si fiscala a statului? E corect?

    9. Daca Dumnezeu a creat tot ce exista in Univers, cine a creat personajele malefice antidivine satan, diavol, drac, demon etc.? Si-a creat Dumnezeu adversari? Daca au aparut din alta parte, de ce Dumnezeu nu-i distruge? In slujbele dvs spuneti ca Dumnezeul l-a surpat pe Diavol. Daca l-a surpat, cum se face ca, ulterior, sustineti ca exista? Nu cumva prin inventarea diavolului, vreti sa explicati si sa scuzati defectele omenesti? Nu cumva slujitorii religiosi si cei indoctrinati de ei creaza diavoli cu imaginatia lor, lansandu-i in mentalul colectiv, sub forma de entitati psihoenergetice receptabile telepatic de persoane nevinovate? Nu cumva aceasta este cauza multor alienari si crime justificate religios? Sa va amintesc cati oameni au foist ucisi de fanaticii religioasi in Romania, numai in ultimii 20 de ani?

    10. Religia judeo-crestina practica cea mai cumplita forma de rasism, rasismul justifcat divin. Ea afirma ca un singur popor terran, evreii, a fost ales de Dumnezeu si o singura tara, Israelul, este sfanta. Acest fapt creeaza sentimente de frustrare si de inferioritate copiilor nascuti in alte tari si popoare, precum si resentimente la adresa poporului evreu. E adevarat ca evreii sunt singurul popor ales de Dumnezeu si tara lor, singura tara sfanta? Daca e adevarat, cum se explica faptul ca, dupa aparitia acestor afirmatii, evreii au fost prigoniti in intreaga lume? Dumnezeu e sadic, sa-si supuna poporul ales la suferinte? Cum se explica faptul ca in Israel n-a fost si nu exista pace, desi e „tara sfanta”? Cum se explica faptul ca arienii, o rasa nealeasa de Dumnezeu si necreatoare de religii, au facut cele mai multe minuni din ultimile doua secole? Ei au inventat motorul cu aburi, motorul cu explozie, becul electric, telefonul, radioul, televizorul, avionul naveta spatiala, calea ferata etc. Cine i-a inspirat sa faca aceste lucruri bune, daca nu Dumnezeu? De ce Dumnezeu n-a inspirat indivizi din „poporul ales” sa descopere si sa inventeze aceste bunuri si valori civilizatoare? E Dumnezeu un salbatic care se da cu capul de ziduri ca rabinii sau un civilizator de oameni?

    11. Cum explicati aparitia celor trei rase principale, europida, negroidasi mongoloida, fiecare cu subrasele ei, fiecare cu patru grupe sangvine, cu RH pozitiv si negativ, din cuplul primordial Adam si Eva, de o singura rasa, cu o singura grupa sangvina si cu un singur tip de RH? Puteau aparea rasele actuale numai in ultimii 5760 de ani? Cum se explica faptul ca scrieri sumeriene si carpatine anterioare genezei biblice vorbesc deja de mai multe rase? Nu cumva crearea cuplului primordial Adam-Exa si pacatul originar savarsit de ei este o poveste puerila, pe care n-o mai cred nici retardatii mintal? De unde si-a luat Cain sotie, daca singura femeie de pe Terra primordiala era mama sa Eva? Prin incest repetat nu se putea, deoarece ar fi dus la degenerarea si disparitia Omenirii dupa cateva generatii.

    12. Religia iudeo-crestina se bazeaza pe frica de Dumnezeu. In textul original al Bibliei, Moise afirma ca zeul tribal Iahve a venit sa bage spaima in desfranatii de israeliti semisalbatici, pentru a-i face ascultatori, dar calugarul Ieronim a identificarea dintre Iahve si Dumnezeu, cu ocazia traducerii Bibliei in limba latina, in sec. 3 e.n.Iahve este Dumnezeu? Trebuie sa ne temem de Dumnezeu ori sa-i acordam toata increderea noastra? Psihologia a demonstrat ca frica este un sentiment negativ, care naste ura la adresa celui care infricoseaza. Ne invatati sa-l uram pe Dumnezeu? In timpul modern, nici animalele nu se dreseaza cu frica. Cu atat mai putin, nu putem educa oamenii cu spaima.

    13. Conform apocrifelorbiblice, Jeshua zis si Isus Christos s-a nascut pe data de 28 martie in Nazaret, iar pana in sec 4 e.n. ziua lui de nastere s-a sarbatorit pe 18 aprilie si pe 29 mai. De ce ati schimbat locul nasterii lui in Betleem, unde n-a fost nici un recensamant in acel an? De ce ati schimbat data nasterii pe 25 decembrie, de Craciunul arian sau de sarbatoarea Sol invictus? Ce semnifica acest fals probat cu propriile dumneavoastra documente? Conform evangheliilor canonice, Jeshua zis si Isus Christos a fost rastignit la doua zile dupa terminarea Pesahului ebraic, la o data fixa, deci. De ce schimbati in fiecare an ziua mortii si invierii? Sarbatoriti de fapt, un anume eveniment astronomic, care nu are nimic de-a face cu povestea evanghelica?

    14. Dumneavoastra, judeo-crestinii, va arogati dreptul de a judeca morala adeptilor si folositi sintagma inselatoare morala crestina. Ce fel de modele morale indicati mirilor in ziua cununiei? Mirelui ii spuneti sa se poarte ca patriarhul Avraam, un proxenet care-si trimitea sotia sa se prostitueze cu faraonul, un tip lipsit de orice credinta in Dumnezeu si predispus la orice compromis pentru a supravietui si a castiga. Miresei ii recomandati sa se veseleasca ca Sara, o femeie desfranata, care intretinea relatii sexuale contra cost cu faraonul si a incercat sa procedeze la fel cu regele Abimeleh. Ii mai recomandati miresei sa se inmulteasca ca Rasela, o idolatra care se inchina la terafimi (serafimi) din lut, o hoata care a furat idolii parintesti si o mincinoasa care si-a mintit tatal pentr a pastra idolii. Le mai dat ca exemplu de moralitate pe Iacob-Israel, un escroc care i-a luat fratelui dreptul de mostenire pentru un blid de linte, si-a inselat tatal pentru a-i fura binecuvantarea si averea, si-a inselat socrul pentru a-i lua turma, apoi s-ar fi luptat cu insusi Dumnezeu.
    Biblia abunda in fapte imorale savarsite inclusiv de Jeshua zis Isus Christos. De pilda, Jeshua a blestemat un smochin sa se usuce pentru ca , intamplator, nu avea rod cand ii era lui foame. Jeshua a blestemat orasele in care n-a fost bine primit. Jeshua bea cot la cot cu scursurile societatii. Jeshua a amenintat Omenirea ca a venit sa semene dezbinare chiar si in familii iar amenintarea lui s-a confirmat. Jeshua nu se spala pe maini inainte de a manca etc. Evanghelia e plina de imoralitati si manifestarile orgolioase ori misogine ale „iubitorului de oameni” Jeshua.
    Vechiul Testament abunda in crime, jafuri, tradari, furturi, inselaciuni, silnicii, omoruri.Aceasta este morala judeo-crestina?

    15. Daca preotii sunt slujitorii Domnului, ed ce savarsesc infractiuni si fapte imorale, incepand de la blasfemii si terminand cu perversiuni sexuale? De ce BOR a tacut malc atunci candguvernarea crestin-democrata a legalizat homosexualitatea, o fapta profund imorala si interzisa de legile divine, dar se opune legalizarii prostitutiei, o practica naturala? BOR este interesata sa dezvolte homosexualitatea? De ce? De ce dvs, ca patriarh, n-ati exclus din breasla monahala calugarii homosexuali dovediti cu probe, ci i-ati mutat de colo, colo?

    16. Cum se explica faptul ca, dupa introducerea religiei in scoli si o agresiva propaganda religioasa, faptele imorale si infractionale au crescut in natiunea noastra, incepand de la copii si adolescenti? Au crescut jafurile, perversiunile sexuale, consumul de droguri si alcool, libertinajul public, coruptia politicienilor sprijiniti de BOR etc. Sa credem ca BOR este o simpla organizatie de tip mafiot, care nu are nimic in comun cu Divinitatea, ci isi vede numai de afacerile ei?

    17. De ce BOR nu este interesata de viata cetatenilor din tara? In 20 de ani de dezmat religios, BOR s-a imbogatit, numarul bisericilor a crescut vertiginos, dar nivelul de trai al cetatenilor a scazut dramatic. In aceasta perioada, natiunea noastra a pierdut un milion de oameni morti si doua milioane de imigranti. Pentru cine a facut BOR atatea biserici, daca natiunea moare sub ochii nepasatori ai preotilor?

    18. Religia judeo-crestina practica magia prin contigenta si alte falsuri similare? De exemplu, de ce spoliaza naivii care ating moastele unor indivizi pretinsi sfinti, falsul brau al Maicii Domnului, icoane pretins facatoare de minuni? Toate acestea constituie infractiuni de inselatorie si trebuie pedepsite conform legii penale romane. De ce icoanele si moastele n-au produs ploi la nevoie si nu le-au putut opri cand a trebuit? Nu-i o salbaticie sa pui oamenii sa se inchine la niste ciolane ale unor necunoscuti din trecutul salbatic si la niste lemne vopsite? Unde vreti sa duceti acest neam?
    In sclavagism? De cand sunt cetatenii robii lui Dumnezeu si nu oamenii lui Dumnezeu?

    19. De ce judeo-crestinismul se adreseaza Divinitatii nepoliticos, la persoana a doua singular, tutuindu-l pe Dumnezeu, de parca ar fi pascut porcii impreuna? De ce, in schimb, foloseste formula de politete Domnia Voastra pentru niste vremelnici lideri pacatosi cat incape? Cum sa va ajute Dumnezeu, daca il insultati in toate felurile posibile?

    20. De ce amenintati mereu oamenii cu sfarsitul lumii terane? Apolcalipsa lui Ioan, un delir al unui nebun mistic, este o astfel de amenintare. Omul amenintat sufera psihic, se teme, se demobilizeaza de la invatatura si munca, isi dezvolta asteptari negative care il imbolnavesc si-l ucid. Cate astfel de crime au pe constiinta preotii judeo-crestini? Ati amenintat ca, in anul 2000, va veni Isus Christos calare pe un nor, sa judece populatia. Acum amenintati ca sfarsitul lumii va veni pe 21.12.2012. Ce va fi la acea data?

    21. Care este pozitia dvs fata de atrologie, vrajitorie, samanism si superstitii? De regula, in ziare si reviste, stirile religioase apar alaturi de astfel de informatii iar diverse calugarite concureaza cu tigancile vrajitoare la inselat naivii cu pretinse minuni.

    22. Care este pozitia dvs fata de constructia faraonica si inutila, botezata pompos catedrala manturii neamului? Neamul nostru se va mantui cu niste ziduri scumpe sau cu credinta, cunoastere, creatie si comportare morala? Cat va costa aceasta sandrama mistica si de unde sunt banii cu care o veti ridica? De ce ati luat bani de la gurile flamanzilor, prin intermediul statului, pentru a construi aceasta monstruozitate inutila? Chiar nu intelegeti ca Omenirea se indreapta catre viitor, astfel ca peste decenii, nimeni nu va mai avea nevoie de biserici si catedrale? La primul contact stabil cu extraterestrii, toate religiile se vor prabusi iar acest contact este iminent.

    23. V-ati dat seama ca bisericile contribuie la raspandirea bolilor infectioase, prin sarutarea icoanelor si folosirea unei singure lingurite pentru cuminecatura? Oamenii nu realizeaza ca au luat microbii, deoarece nu se imbolnavesc imediat, ci dupa o perioada de incubatie a virusilor. Ce veti face? Veti continua sa imbolnaviti lumea?

    24. Judeo-crestinismul este monoteist sau politeist? Daca e monoteist, cum se face ca incercati sa-l inlocuiti pe Dumnezeu cu diverse constructii speculative, inventate de salbaticii din urma cu 16 secole si ati creat un intreg panteon de zei numiti sfinti? Nu sint prea multi pentru sanatatea mintala a practicantilor?

    25. Preotii sint prestatori de servicii religioase platite de populatie, deci, liberi profesionisti. E cinstit ca ei sa ia salarii si de la stat? Sint ei cinstiti cand iau taxele de la populatie, atat fata de oameni, cat si fata de Patriarhie? Nu cumva majoritatea preotilor inseala si populatia si Patriarhia, bagand in buzunar sumele incasate? Ce faceti dvs cu salariul de la stat, caci primiti tot ce va trebuie gratis. Cand veti decide sa renuntati la salarii si sbventii statale?

    Domnule Daniel Ciubotea, poporul care v-a dat un cec in alb vrea sa mai afle multe de la dvs, in mod direct, cum a discutat si cu cel mai important om din stat, Presedintele Romaniei. Aveti urmatoarele posibilitati de actiune:

    1. Va faceti ca ploua, sperand ca, peste spusele mele, se vor asterne tacerea si uitarea. In acest caz, gresiti enorm, caci voi relua periodic intrebarile, din ce in e mai multe si mai incisive iar populatia va fi nemultumita ca patriarhul nu vine la televizor sa clarifice problemele.

    2. Puteti trimite un purtator de cuvant sa balmajeasca niste vorbe masluite. Populatia va fi dezamagita de lasitatea dvs.

    3. Va luati inima in dinti si, folosindu-va inteligenta, puteti incerca sa pacaliti populatia, dand raspunsuri pe langa intrebari. Majoritatea vor descoperi ca-i inselati si va voir taxa fara mila .

    4. Nu-mi plac revolutiile, dar daca raspundeti cinstit la aceste intrebari, veti destrama perfidele mituri salbatice ale judeo-crestinismului. Atunci voi striga in gura mare ca sinteti un OM.

    Va asteptam cu nerabdare, la dezvaluiri, nu la confruntari violente.
    Pavel Corut.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s