OZN-UFO- Fenomene aeriene neindentificate

003Luna

La prima vedere observăm un obiect zburător care nu are nimic comun, cu obiectele zburătoare pe care le cunoaștem la ora actuală în 2017.Am fotografiat acest obiect care     m-a intrigat de mai mulți ani de zile.Am trimis mai multe fotografi cu diferite obiecte zburătoare neidentificate la câţiva din România,presupuși interesați și încă nu m-au răspuns după ani de zile.

Luna 009

Același obiect zburător mărit de mai multe ori și colorat pentru a observa mai bine conturarea formei sale.Se observă bine,corpul,motoarele, aripile……

Luna 008

Acest obiect zburător pe care l-am fotografiat,este rodul munci de ani de zile,pe timp de noapte,când sunt disponibil să fotografiez Luna. Dețin mii de poze,pe o perioade lungă, cu Luna și alte planete, care m-au interesat, la momentul oportun,am și videuri foarte bune, interesante,unde se pot observa obiecte cu o lumină albă,care patrulează în nordul Canadei în Alberta.

01 Lumina rosie din Fort mcMurray

Această poză este luată, din videoul pe care l-am făcut, în orașul Fort McMurray. Pe timp de, luminile nordului,un fenomen observabil, numai în nordul planetei,am observat o lumină roșie sus pe stânga, lângă lumina proiectată natural, de acest fenomen pe o perioadă de câteva ore…..

P1060189P1020328

Prin tehnica de mărire, am ajuns să observ, acel punct roșu,spre alb.Acest eveniment este primul, descoperit de mine,care m-a îndârjit, să perseverez în această aventură, de căutător de fenomene deosebite, care mă fascinează, personal și alte milioane de persoane,din lumea întreagă, întrepretând fiecare la nivelul său de conștiință…..

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s